Levenscoaching bij Lichtkracht

Door meer over jezelf te weten te komen en te begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan, kun je beter in contact komen met jezelf. We kijken hiernaar door middel van het fysieke, mentale, energetische/ emotionele- en spirituele lichaam. Tijdens het gesprek houden wij in het achterhoofd dat jij de deskundige over jezelf bent.

Daarna kijken wij naar wat jou in de weg staat om bij jouw eigen kracht te komen. Dat kunnen onbegrepen emoties en gedachten, pijnen of onverwerkte gebeurtenissen zijn, opgebouwd in je leven tot nu toe. Eigenlijk alles wat je tegenhoudt om vanuit begrip naar jezelf en de wereld te kijken.

Jouw eigen kracht zet je in, door vanuit liefde en vreugde, een door jouw gewenst levenspad te creëren. In samenwerking met verstand en gevoel. Als jij daar in het dagelijks leven mee bezig kunt zijn, voel je dat de dingen zonder moeite gaan. Je wordt dan van binnenuit gemotiveerd en je voelt het aan, in de wereld om je heen, wanneer het klopt en bij jou past.

Ik geef je kennis en inzichten mee en ga jou een balans laten vinden tussen denken en voelen. Ik neem je eigenlijk een stukje bij de hand op jouw levenspad en als jij het gevoel hebt dat je het weer alleen aan kunt, laat ik je weer los.  

De coaching wordt gegeven op een door jou uitgekozen locatie. Het is de bedoeling dat jij je zo prettig mogelijk voelt. Dit kan bij jou thuis, buiten in de natuur, ook wandelend of op een andere gewenste locatie zijn.  

We starten met een kennismakingsgesprek. De klik tussen ons is belangrijk. Als je een coachingstraject gaat starten, word je alleen door mij gecoacht. Ik ben gecertificeerd levenscoach en zoals je onderaan deze pagina kunt lezen, ook ervaringsdeskundige.

Ik woon in Grootebroek, Noord-Holland, maar ik kom met de auto naar de door jou gewenste locatie die ligt tussen Middenmeer en Purmerend.


HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN? STUUR DAN EEN MAIL NAAR levenvanuitlichtkracht@gmail.com OF LAAT HIER EEN BERICHT ACHTER

Wanneer de drempel voor een coachingsgeprek nog te hoog is, of je wilt de eerste stappen zelf ondernemen, dan kun je dat doen, door met het zelfgeschreven werkboekje 'Elke dag lekker in je vel', aan de slag te gaan. Het is weinig lezen en veel doen!

Zet je leven eens onder een vergrootglas om erachter te komen waar jouw problemen, klachten of vastlopers (kunnen) ontstaan.

Bestellen kan via contact of bol.com


Waarom ben ik levenscoach geworden?

Wanneer je als gevoelig kind opgroeit in een omgeving die daar geen weet van heeft, ben je een raadsel voor de ander. Elke dag worstel je met de dingen die je ervaart, omdat niemand je bijvoorbeeld kan vertellen waarom je elke dag van school thuiskomt met buikpijn. Of waarom je zo snel wisselt van de ene emotie naar de andere. Er was voor mij 34 jaar geleden niemand die de wereld door mijn ogen zag, terwijl ik dacht dat iedereen hetzelfde voelde en ervaarde.  

Na heel wat jaren struggelen verder, las ik rond mijn 24e levensjaar na wat speuren op internet, verhalen van hooggevoelige personen. Dit leverde veel herkenning op. Dat was op dat moment een hele opluchting voor mij. Ik was niet de enige die zich ‘anders’ voelde! Alleen gaf dit geen directe oplossing voor hoe ik ‘makkelijker’ verder kon leven.

Ik merkte ook op dat er heel veel kennis op deze aarde ligt over dingen die je niet op school en waarschijnlijk ook niet van je ouders leert. Maar wel mee in aanraking kunt komen als je daar gevoelig voor bent en geïnteresseerd in bent. Denk bijvoorbeeld aan het innerlijk kind, de ziel, aura, chakra's, aardstralen, leylijnen, onderbewustzijn, affirmaties en de kracht van de natuur. Ik kwam daarmee in aanraking door de mensen die ik ontmoette, de energieën die ik op verschillende plekken voelde en de behandelingen die ik onderging. De gesprekken die ik voerde en de boeken die ik las gaven mij inzichten en bevestigde dat er dus toch meer is dan de dagelijkse sleur van het leven.

Mijn grote drive om uit te zoeken, hoe een mens in totaliteit functioneert (met mijzelf als proefkonijn :) heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu begrijp, in welke mate hooggevoelig zijn, piekeren, emoties, opvoeding, ervaringen uit het verleden, je kunnen helpen of blokkeren in je lijf en je leven. Maar ook, hoe je dit kan ombuigen tot onderdeel van jouw kracht in de persoon die jij bent.    

Door middel van mijn werkervaring, kwam ik langzamerhand achter mijn missie. Zo had ik bijvoorbeeld werk waar ik verschillende mensen instrueerde. Met de tools die ik had opgedaan tijdens cursussen en workshops in combinatie met mijn invoelend vermogen, kon ik, waar anderen collega's juist vastliepen, net dat stukje extra geven. Dit was een eye-opener voor mij. Ik had iets in mij ontdekt waar ik én goed in was én mij heel prettig bij voelde.   

De mensen die ik hielp, vertelde dat zij door mijn eigen wijze van begeleiden, wél de inzichten kregen die zij zo nodig hadden. Dit was voor mij een doorslaggevende factor om mij verder in deze materie te verdiepen en levenscoach te worden. Van mijn passie en kracht, mijn werk te maken.  

Daarnaast wil ik graag voorkomen dat anderen ook in een traject komen van onbegrip en een lange zoektocht naar wie zij werkelijk zijn. Het is gewoon fijn als je weet dat als jij je anders dan de rest voelt, dat niet raar is, maar betekent dat jij uniek bent in jouw eigen zijn, op deze aarde. Ik weet nu, dat als je jezelf echt leert kennen, je weet hoe je het beste tot je recht komt in deze prikkelende maatschappij. En dan kun je de dingen om je heen ervaren zoals jij ze zou willen ervaren. Zodat je het leven kunt omarmen in alle vormen die ze heeft.

Het leven kan heel mooi en liefdevol voelen, zolang wij maar in onszelf geloven!